top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBestuur Breerdeerkes

Zoektocht naar nieuwe vrijwilligers weekdienst


Op de foto staat het team van vrijwilligers van de Stichting (3 afwezig). Deze foto is genomen tijdens de 20-jarige jubileumviering van onze Stichting.


Nu tijdens de vakantieperiode en met teamleden in de ziekenboeg, is het goed merkbaar dat we naar verdere versterking van het weekteam moeten uitkijken. Hiervoor worden al acties gestart, zoals vacature en gesprekken met Gemeente, etc. Vaak helpt het ook als we hierbij ondersteuning krijgen van bekenden met onze Stichting. Misschien zijn er wel familieleden, kennissen, buren of andere bekenden, die het leuk vinden om 1 dag per week of om de week een ochtend mee te helpen bij het verzorgen van de dieren en het beheer van het parkje. Ook echtparen, die het leuk vinden om dit samen te doen zijn van harte welkom. Het samen doen van een dergelijke activiteit is vaak leuker dan dit alleen te doen.


Mochten jullie bekend zijn met geïnteresseerde personen, laat ons dit weten via ons emailadres info@breerdeerkes.com of geef dit emailadres door zodat deze personen zichzelf aanmelden.


Het is voor onze Stichting van groot belang om continuïteit in het weekteam te behouden en het ook voor de overige weekteamleden invulbaar te houden. Opnieuw een belangrijke jubileummijlpaal hopen we natuurlijk in de toekomst te kunnen herhalen.

268 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page