top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBestuur Breerdeerkes

Prettige kerstdagen!

Het jaar 2019 is al bijna weer voorbij. Stichting Breerdeerkes kijkt terug op een positief verlopen jaar. Er waren weer de gebruikelijke activiteiten, zoals o.a. NLDoetdag, de jaarlijkse open dag en een openstelling tijdens dierendag. Er werd dit jaar een nieuw vijverreinigingssysteem geplaatst, een nieuwe blokhut met overkapping voor de dieren en zonnepanelen op het grote dierenverblijf.


Onze activiteiten zijn niet mogelijk zonder de inzet van onze vrijwilligers en ondersteuning van anderen. Het bestuur van Stichting Breerdeerkes bedankt dan ook graag de Gemeente Maasgouw, ondernemers en particulieren die het park in 2019 weer een goed hart hebben toegedragen in de vorm van voer, donaties, materiële giften of diensten. Deze ondersteuning is voor ons mede de ruggengraat van ons bestaan. Wij wensen hen, de inwoners van Maasgouw en overige belangstellenden, prettige feestdagen en een goed nieuwjaar toe. Volgend jaar staan onze vrijwilligers weer paraat om het parkje in goede staat te houden.

Het zou ook fijn zijn als wij volgend jaar 2-3 vrijwilligers mogen begroeten, die mee willen draaien in de activiteiten commissie van onze Stichting. De bezetting van dit team, heeft uitbreiding nodig om bij evenementen een handje mee te helpen. Over het gehele jaar gezien betreft dit slechts een heel kleine inspanning.

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page