top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBestuur Breerdeerkes

Open dag met 20-jarig jubileumfeest druk bezocht

Bijgewerkt op: 14 jun. 2022
Geholpen door het aangename weer, werd de opendag in combinatie met het 20-jarig jubileumfeest van de Stichting goed bezocht. De activiteitencommissie van de Stichting had flink uitgepakt met allerlei nieuwe spelletjes voor kinderen en een springkussen.


Na de officiële aftrap van de viering door de Voorzitter en Wethouder Snijckers van de Gemeente Maasgouw, hadden de leerlingen van Basisschool 't Breerke een grote verrassing voor de Stichting. Middels een sponsorloop hebben zij een groot bedrag van maar liefst 3178 euro bij elkaar gebracht en dit overhandigd aan de Stichting om in te zetten voor een verbeterproject in het parkje.


Vervolgens werden de prijzen uitgereikt voor een gehouden knutsel/tekenwedstrijd bij de verschillende basisscholen in de gemeente. Er waren maar liefst 6 prijswinnaars verdeeld over de verschillende leergroepen.


Daarna was het tijd voor spelletjes, een bezoek aan het dierparkje, het knuffelen met de cavia's. De schminktafel trok ook vele kinderen. Er werden weer prachtige creaties gemaakt. Ook voor de inwendige mens werd gezorgd en was er aan limonade en broodjes worst gedacht. Nieuw was ook de verkoop van Breerhoning, geproduceerd door de bijen uit het Breerpark.


De Stichting kan terug kijken op een leuk en gezellig jubileumfeest.


De TV opnames van Omroep ML5 en Delta Limburg zijn te zien via onderstaande links:


Omroep ML5:De foto's van deze dag zijn te zien via onderstaande link:

129 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page