Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

Nog 4 vrijwilligers nodig op NLDoetdag Za 14 Maart 2020


Zaterdag 14 maart 2020 doet Stichting Breerdeerkes met een aantal van haar vrijwilligers weer mee aan de NLDoetdagen, welke georganiseerd worden door het Oranjefonds. In 2013 deed de Stichting voor het eerst mee met deze landelijke actie en sindsdien zijn er heel wat grote karweien afgerond in het dierparkje. Dit jaar geen grote bouwkarweien, maar een aantal kleinere verbeteringen en flink opruimen en schoonmaken, zodat de dieren en bezoekers weer van een net dierparkje kunnen genieten als het voorjaar zijn intrede doet.


oor deze werkzaamheden zoeken wij nog 4 extra vrijwilligers. Vele handen maken licht werk en het is bovendien leuk om iets samen te doen aan je eigen leefomgeving met plaatsgenoten. Voor de koffie en lunch zorgen wij.


Geef je op via de website van NLDoet en zoek naar onze klus in Maasbracht.

28 keer bekeken0 reacties
OVER ONS

Stichting Breerdeerkes werd op 23 Maart 2001 opgericht en heeft als doel het beheren en verzorgen van de dieren in het Breerpark te Maasbracht. De Stichting tracht dit doel te bereiken door het inzetten van vrijwilligers bij de verzorging van dieren, het dagelijkse onderhoud van de opstallen en het houden van toezicht op een veilige leefomgeving van de dieren.

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres:

Ankerstraat 1

(Naast Basisschool 't Breerke")

6051 GG Maasbracht

 

Secretariaat:

Tergouwen 21

6051 JE Maasbracht (L)

Nederland

tel: +31 (0) 6-38125141

email: info@breerdeerkes.com

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF
  • Facebook Social Icon
  • Flickr Social Icon

© 2019 by Breerdeerkes. created with Wix.com