top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBestuur Breerdeerkes

Een kerstgroet uit het BreerparkDe Stichting Breerdeerkes heeft na 2 coronajaren in 2022 weer een normaal jaar doorgemaakt met de gebruikelijke activiteiten. Het hoogtepunt was onze uitgestelde 20-jarige jubileumviering, die deze zomer plaats vond. Door uitstroom van vrijwilligers zijn we ook door een wat dieper dal gedaan, waar het bijna niet meer mogelijk was om een weekplanning gedraaid te krijgen door gebrek aan vrijwilligers. Gelukkig hebben zich net op tijd weer voldoende vrijwilligers aangemeld om het tij te keren en de dieren weer te kunnen verzorgen. Er wordt nog gezocht naar een aanvulling op de weekeinde verzorgers en een secretaris/bestuurslid.


Onze activiteiten zijn niet mogelijk zonder de inzet van onze vrijwilligers en ondersteuning van anderen. Het bestuur van Stichting Breerdeerkes bedankt dan ook graag de Gemeente Maasgouw, ondernemers en particulieren die het park in 2022 weer een goed hart hebben toegedragen in de vorm van voer, donaties, materiële giften of diensten. Deze ondersteuning is voor ons mede de ruggengraat van ons bestaan. Wij wensen hen, de inwoners van Maasgouw en overige belangstellenden, prettige feestdagen en een goed nieuwjaar toe. Volgend jaar staan onze vrijwilligers weer paraat om het parkje in goede staat te houden. Hopelijk kunnen we de voor 2023 geplande activiteiten tot uitvoering brengen, zoals NLDoetdag, de open dag en de overige stichtingsactiviteiten.


Aan de vuurwerkliefhebbers in Maasbracht vragen we ook dit jaar hun medewerking om zich rond het dierparkje in te houden met het afsteken hiervan om de dieren niet onnodig vuurwerkstress te bezorgen.

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page