top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBestuur Breerdeerkes

Breerdeerkes wenst u fijne feestdagenDe Stichting Breerdeerkes heeft in 2023 een normaal jaar achter de rug met de gebruikelijke activiteiten. Het onderhoud- en verzorgingsteam is gelukkig weer op sterkte en dat maakt dat alles wat meer ontspannen verloopt. Er wordt nog gezocht naar een aanvulling op de weekeinde verzorgers, de activiteitencommissie en een secretaris/bestuurslid.


Onze activiteiten zijn niet mogelijk zonder de inzet van onze vrijwilligers en ondersteuning van anderen. Het bestuur van Stichting Breerdeerkes bedankt dan ook graag de Gemeente Maasgouw, ondernemers en particulieren die het park in 2023 weer een goed hart hebben toegedragen in de vorm van voer, donaties, materiële giften of diensten. Deze ondersteuning is voor ons mede de ruggengraat van ons bestaan. Wij wensen hen, de inwoners van Maasgouw en overige belangstellenden, prettige feestdagen en een goed nieuwjaar toe. Volgend jaar staan onze vrijwilligers weer paraat om het parkje in goede staat te houden. Hopelijk kunnen we de voor 2024 geplande activiteiten tot uitvoering brengen, zoals NLDoetdag, de open dag en de overige stichtingsactiviteiten.


Aan de vuurwerkliefhebbers in Maasbracht vragen we ook dit jaar hun medewerking om zich rond het dierparkje in te houden met het afsteken hiervan om de dieren niet onnodig vuurwerkstress te bezorgen.

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Yorumlar


bottom of page