Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

Breerpark "Groener"


Het Breerpark is na vrijdag 29/11/2019 een stuk “groener” geworden. Hoe kan dit zult u zich misschien afvragen? De bladeren zijn bruin en vallen van de bomen en er zijn ook geen bomen of struiken bijgekomen. Op initiatief van de Gemeente Maasgouw zijn acht zonnepanelen geplaatst op het grote dierenverblijf in het dierparkje. Met het aanbrengen hiervan wordt een groot deel van de energie, nodig voor verlichting, de vijverpomp en verwarming ’s winters, op duurzame wijze gecompenseerd door de inzet van zonne-energie oftewel “vergroend”. Een prima initiatief dat weer een heel klein steentje bijdraagt.


13 keer bekeken0 reacties
OVER ONS

Stichting Breerdeerkes werd op 23 Maart 2001 opgericht en heeft als doel het beheren en verzorgen van de dieren in het Breerpark te Maasbracht. De Stichting tracht dit doel te bereiken door het inzetten van vrijwilligers bij de verzorging van dieren, het dagelijkse onderhoud van de opstallen en het houden van toezicht op een veilige leefomgeving van de dieren.

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres:

Ankerstraat 1

(Naast Basisschool 't Breerke")

6051 GG Maasbracht

 

Secretariaat:

Tergouwen 21

6051 JE Maasbracht (L)

Nederland

tel: +31 (0) 6-38125141

email: info@breerdeerkes.com

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF
  • Facebook Social Icon
  • Flickr Social Icon

© 2019 by Breerdeerkes. created with Wix.com