Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

Breerpark "Groener"


Het Breerpark is na vrijdag 29/11/2019 een stuk “groener” geworden. Hoe kan dit zult u zich misschien afvragen? De bladeren zijn bruin en vallen van de bomen en er zijn ook geen bomen of struiken bijgekomen. Op initiatief van de Gemeente Maasgouw zijn acht zonnepanelen geplaatst op het grote dierenverblijf in het dierparkje. Met het aanbrengen hiervan wordt een groot deel van de energie, nodig voor verlichting, de vijverpomp en verwarming ’s winters, op duurzame wijze gecompenseerd door de inzet van zonne-energie oftewel “vergroend”. Een prima initiatief dat weer een heel klein steentje bijdraagt.


14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Helaas heeft ons oudste schaap 2 doden lammetjes gekregen. Het eerste lammetje is dood geboren en het 2e lammetje is door de veearts gehaald, maar bleek ook dood. De lammetjes zagen er op zich goed ui