Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

Foto's Openstelling Wereld Dieren Dag


Het bezoek tijdens onze dierendag openstelling op 5 oktober, was tegen de verwachting in goed. Het was gelukkig droog weer. Zowel jong als oud kwamen op bezoek om de dieren te voeren en te aaien. Het was heel gezellig en weer een succesvolle happening.Ook konden de bezoekers de opbouw van het nieuwe dierenverblijf met overkapping voor o.a. de alpaca's live meemaken. Weer een project die de vrijwilligers voor het dierenpark realiseren met hulp van de Gemeente Maasgouw.

De foto's van deze openstelling zijn te bekijken via ons fotoarchief op de website of via deze link


8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Helaas heeft ons oudste schaap 2 doden lammetjes gekregen. Het eerste lammetje is dood geboren en het 2e lammetje is door de veearts gehaald, maar bleek ook dood. De lammetjes zagen er op zich goed ui