Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

Start bouw alpaca/herten overkapping


Onder het toeziend oog van de toekomstige bewoners werd gestart met de bouw van het nieuwe dierenverblijf met overkapping. De bouwmaterialen werden van tevoren goed onderzocht. Geiten gingen vandoor met de bouwinstructies en gereedschap verpakkingen. Zelfs de spijkerbak werd omgegooid en besnuffeld. De nandoe hielden zich bezig met het wegpikken van de werkhandschoenen.

Helaas kon de opstal niet in een dag neergezet worden. door tijdverlies door ontbreken van onderdelen en de regen later in de middag. Een nieuwe datum voor het voortzetten wordt gepland.


14 keer bekeken0 reacties
OVER ONS

Stichting Breerdeerkes werd op 23 Maart 2001 opgericht en heeft als doel het beheren en verzorgen van de dieren in het Breerpark te Maasbracht. De Stichting tracht dit doel te bereiken door het inzetten van vrijwilligers bij de verzorging van dieren, het dagelijkse onderhoud van de opstallen en het houden van toezicht op een veilige leefomgeving van de dieren.

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres:

Ankerstraat 1

(Naast Basisschool 't Breerke")

6051 GG Maasbracht

 

Secretariaat:

Tergouwen 21

6051 JE Maasbracht (L)

Nederland

tel: +31 (0) 6-38125141

email: info@breerdeerkes.com

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF
  • Facebook Social Icon
  • Flickr Social Icon

© 2019 by Breerdeerkes. created with Wix.com