Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

Start bouw alpaca/herten overkapping


Onder het toeziend oog van de toekomstige bewoners werd gestart met de bouw van het nieuwe dierenverblijf met overkapping. De bouwmaterialen werden van tevoren goed onderzocht. Geiten gingen vandoor met de bouwinstructies en gereedschap verpakkingen. Zelfs de spijkerbak werd omgegooid en besnuffeld. De nandoe hielden zich bezig met het wegpikken van de werkhandschoenen.

Helaas kon de opstal niet in een dag neergezet worden. door tijdverlies door ontbreken van onderdelen en de regen later in de middag. Een nieuwe datum voor het voortzetten wordt gepland.


21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Helaas heeft ons oudste schaap 2 doden lammetjes gekregen. Het eerste lammetje is dood geboren en het 2e lammetje is door de veearts gehaald, maar bleek ook dood. De lammetjes zagen er op zich goed ui