top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBestuur Breerdeerkes

Breerpark open op Za 05/10 t.g.v. Werelddierendag


Op vrijdag 4 oktober 2019 wordt wereldwijd extra aandacht besteed aan de dieren die op onze wereld leven. Werelddierendag is een dag waarop vele organisaties laten zien dat dieren beschermd moeten worden en dat zij, net als de mens, ook rechten hebben op deze wereld.

Ook de vrijwilligers van de Stichting Breerdeerkes willen aandacht besteden aan Werelddierendag door het dierparkje in het Breerpark open te stellen voor bezoek. Echter om praktische redenen kan dit niet op dierendag zelf maar wordt op:

Zaterdag 5 oktober 2019 het Dierparkje in het Breerpark geopend.

Vindt je het leuk om de dieren te komen voeren en aaien? Dat kan! Onder begeleiding van een vrijwilliger mogen bezoekers met hun kinderen in het dierparkje.

Tussen 10 – 12 uur zijn de poorten geopend. Tot dan!


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page