Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

In memoriam Alpaca Tommy


Er is helaas een heel trieste mededeling over Tommy de eenjarige witte Alpaca. Tommy is woensdagmiddag 28/8/2019 geheel onverwachts in de weide overleden, waarschijnlijk aan de gevolgen van een ernstige infectie opgelopen aan zijn buikzijde. Hiervoor was eerder deze week een dierenarts ingeroepen, die de wond schoon heeft gemaakt en antibiotica heeft toegediend. Het heeft helaas niet mogen baten voor dit dier. Het bestuur zal binnenkort bijeen komen vooroverleg over verdere stappen. Erg triest dat dit zo gelopen is met Tommy.


27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Helaas heeft ons oudste schaap 2 doden lammetjes gekregen. Het eerste lammetje is dood geboren en het 2e lammetje is door de veearts gehaald, maar bleek ook dood. De lammetjes zagen er op zich goed ui