Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

In memoriam Alpaca Tommy


Er is helaas een heel trieste mededeling over Tommy de eenjarige witte Alpaca. Tommy is woensdagmiddag 28/8/2019 geheel onverwachts in de weide overleden, waarschijnlijk aan de gevolgen van een ernstige infectie opgelopen aan zijn buikzijde. Hiervoor was eerder deze week een dierenarts ingeroepen, die de wond schoon heeft gemaakt en antibiotica heeft toegediend. Het heeft helaas niet mogen baten voor dit dier. Het bestuur zal binnenkort bijeen komen vooroverleg over verdere stappen. Erg triest dat dit zo gelopen is met Tommy.


23 keer bekeken0 reacties
OVER ONS

Stichting Breerdeerkes werd op 23 Maart 2001 opgericht en heeft als doel het beheren en verzorgen van de dieren in het Breerpark te Maasbracht. De Stichting tracht dit doel te bereiken door het inzetten van vrijwilligers bij de verzorging van dieren, het dagelijkse onderhoud van de opstallen en het houden van toezicht op een veilige leefomgeving van de dieren.

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres:

Ankerstraat 1

(Naast Basisschool 't Breerke")

6051 GG Maasbracht

 

Secretariaat:

Tergouwen 21

6051 JE Maasbracht (L)

Nederland

tel: +31 (0) 6-38125141

email: info@breerdeerkes.com

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF
  • Facebook Social Icon
  • Flickr Social Icon

© 2019 by Breerdeerkes. created with Wix.com