Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

Open Dag verrast met goed weer


Met enige zorg over het aangekondigde weer keken de vrijwilligers een beetje op tegen de Open Dag op zaterdag 15 juni. Een beetje geluk moet je echter hebben. Het bleef droog gedurende de openingsuren en dat is precies wat we nodig hadden. De Open Dag werd goed bezocht. Er werd gespeeld, plezier gemaakt en kennis gemaakt met de dieren. Kortom een geslaagde open dag.

Tussen de spelletjes en de parkbezoeken door werd door de Activiteitencommissie de prijswinnaar bekendgemaakt voor de naamgeving van de Alpaca’s: Ravi de Ronde. Ravi kwam met de toepasselijke namen van Charlie en Tommy voor resp. de bruine en de witte alpaca. Hij won de prijs omdat het eenvoudig te onthouden en uit te spreken namen zijn. Alle andere inzenders ook hartelijk bedankt voor hun inzendingen. Er zaten kleurrijke namen bij.

Binnenkort verschijnen de foto’s van deze open dag op onze website


27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Helaas heeft ons oudste schaap 2 doden lammetjes gekregen. Het eerste lammetje is dood geboren en het 2e lammetje is door de veearts gehaald, maar bleek ook dood. De lammetjes zagen er op zich goed ui