Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

Open Dag verrast met goed weer


Met enige zorg over het aangekondigde weer keken de vrijwilligers een beetje op tegen de Open Dag op zaterdag 15 juni. Een beetje geluk moet je echter hebben. Het bleef droog gedurende de openingsuren en dat is precies wat we nodig hadden. De Open Dag werd goed bezocht. Er werd gespeeld, plezier gemaakt en kennis gemaakt met de dieren. Kortom een geslaagde open dag.

Tussen de spelletjes en de parkbezoeken door werd door de Activiteitencommissie de prijswinnaar bekendgemaakt voor de naamgeving van de Alpaca’s: Ravi de Ronde. Ravi kwam met de toepasselijke namen van Charlie en Tommy voor resp. de bruine en de witte alpaca. Hij won de prijs omdat het eenvoudig te onthouden en uit te spreken namen zijn. Alle andere inzenders ook hartelijk bedankt voor hun inzendingen. Er zaten kleurrijke namen bij.

Binnenkort verschijnen de foto’s van deze open dag op onze website


25 keer bekeken0 reacties
OVER ONS

Stichting Breerdeerkes werd op 23 Maart 2001 opgericht en heeft als doel het beheren en verzorgen van de dieren in het Breerpark te Maasbracht. De Stichting tracht dit doel te bereiken door het inzetten van vrijwilligers bij de verzorging van dieren, het dagelijkse onderhoud van de opstallen en het houden van toezicht op een veilige leefomgeving van de dieren.

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres:

Ankerstraat 1

(Naast Basisschool 't Breerke")

6051 GG Maasbracht

 

Secretariaat:

Tergouwen 21

6051 JE Maasbracht (L)

Nederland

tel: +31 (0) 6-38125141

email: info@breerdeerkes.com

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF
  • Facebook Social Icon
  • Flickr Social Icon

© 2019 by Breerdeerkes. created with Wix.com