Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

Kom langs op Open Dag Za 15/06


Elk jaar houdt Stichting Breerdeerkes een Open dag in het dierparkje om u en de kinderen in de gelegenheid te stellen eens binnen de hekken van het parkje rond te lopen en kennis te maken met de dieren.

Noteert u alvast in uw agenda. Zaterdag 15 juni 2019 is er weer een “Open dag” van ons Dierenparkje in het Breerpark, Ankerstraat 1 in Maasbracht.

Vanaf 10.30 uur – 13 uur zijn er allerlei leuke spelletjes voor de kinderen. Ook kun je je weer laten schminken. Voor iets lekkers en wat te drinken wordt gezorgd.

Er is informatie over onze Stichting en je kan natuurlijk de dieren zien, voeren en sommige zelfs aaien. Dit jaar zijn er twee alpaca’s bijgekomen. Ook heeft een nieuwe imker intrek genomen in de bijenstal. Er zijn verder kleine geitjes, lammeren, cavia’s en veel pluimvee.

Dus, kom allemaal kijken en voor de kinderen: vooral meedoen! Dan wordt het weer net zo’n groot succes als de vorige keren.


28 keer bekeken0 reacties
OVER ONS

Stichting Breerdeerkes werd op 23 Maart 2001 opgericht en heeft als doel het beheren en verzorgen van de dieren in het Breerpark te Maasbracht. De Stichting tracht dit doel te bereiken door het inzetten van vrijwilligers bij de verzorging van dieren, het dagelijkse onderhoud van de opstallen en het houden van toezicht op een veilige leefomgeving van de dieren.

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres:

Ankerstraat 1

(Naast Basisschool 't Breerke")

6051 GG Maasbracht

 

Secretariaat:

Tergouwen 21

6051 JE Maasbracht (L)

Nederland

tel: +31 (0) 6-38125141

email: info@breerdeerkes.com

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF
  • Facebook Social Icon
  • Flickr Social Icon

© 2019 by Breerdeerkes. created with Wix.com