Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

Zoemers terug in het Breerpark


Op vrijdag 17 april 2019 zijn de zoemers weer terug van weg geweest. De nieuwe imker uit Hunsel heeft twee bijenvolken geplaatst in de bijenstal in het Breerpark. Hopelijk ontwikkelen beide volken zich goed en leveren zij hen bijdrage aan de flora in de omgeving. Op zaterdag 15 juni zijn zij te zien op de Open Dag van de Stichting.


6 keer bekeken0 reacties
OVER ONS

Stichting Breerdeerkes werd op 23 Maart 2001 opgericht en heeft als doel het beheren en verzorgen van de dieren in het Breerpark te Maasbracht. De Stichting tracht dit doel te bereiken door het inzetten van vrijwilligers bij de verzorging van dieren, het dagelijkse onderhoud van de opstallen en het houden van toezicht op een veilige leefomgeving van de dieren.

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres:

Ankerstraat 1

(Naast Basisschool 't Breerke")

6051 GG Maasbracht

 

Secretariaat:

Tergouwen 21

6051 JE Maasbracht (L)

Nederland

tel: +31 (0) 6-38125141

email: info@breerdeerkes.com

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF
  • Facebook Social Icon
  • Flickr Social Icon

© 2019 by Breerdeerkes. created with Wix.com