Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

Vachten geruild voor zomerkleding


De collega viervoeters in het Breerpark stonden even raar te kijken toen de scheerder klaar was met de witte Alpaca. Ontdaan van zijn dreadlocks stond het beest beteuterd rond te kijken. Wat is er met mij gebeurd? Zeker een heel verschil, zo van wolbaal naar rank figuur. De bruine alpaca heeft een ander type vacht en had nog geen scheerbeurt nodig. De dames schaap zijn ook beiden weer onderhanden genomen door de scheerder. De zwarte lammetjes keken naar hun witte moeder en konden hun ogen niet geloven. Wat een slanke moeder en tante hebben ze nu gekregen.


22 keer bekeken0 reacties
OVER ONS

Stichting Breerdeerkes werd op 23 Maart 2001 opgericht en heeft als doel het beheren en verzorgen van de dieren in het Breerpark te Maasbracht. De Stichting tracht dit doel te bereiken door het inzetten van vrijwilligers bij de verzorging van dieren, het dagelijkse onderhoud van de opstallen en het houden van toezicht op een veilige leefomgeving van de dieren.

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres:

Ankerstraat 1

(Naast Basisschool 't Breerke")

6051 GG Maasbracht

 

Secretariaat:

Tergouwen 21

6051 JE Maasbracht (L)

Nederland

tel: +31 (0) 6-38125141

email: info@breerdeerkes.com

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF
  • Facebook Social Icon
  • Flickr Social Icon

© 2019 by Breerdeerkes. created with Wix.com