Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

Vachten geruild voor zomerkleding


De collega viervoeters in het Breerpark stonden even raar te kijken toen de scheerder klaar was met de witte Alpaca. Ontdaan van zijn dreadlocks stond het beest beteuterd rond te kijken. Wat is er met mij gebeurd? Zeker een heel verschil, zo van wolbaal naar rank figuur. De bruine alpaca heeft een ander type vacht en had nog geen scheerbeurt nodig. De dames schaap zijn ook beiden weer onderhanden genomen door de scheerder. De zwarte lammetjes keken naar hun witte moeder en konden hun ogen niet geloven. Wat een slanke moeder en tante hebben ze nu gekregen.


22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Helaas heeft ons oudste schaap 2 doden lammetjes gekregen. Het eerste lammetje is dood geboren en het 2e lammetje is door de veearts gehaald, maar bleek ook dood. De lammetjes zagen er op zich goed ui