Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

Verzin een naam voor onze Alpaca's!


De twee alpaca's die in het dierparkje staan doen het goed. Ze zijn al aardig gewend geraakt aan hun nieuwe leefomgeving. De witte alpaca heeft als registernaam FJ Forrest. Van de bruine alpaca kennen we zijn registernaam niet. De vrijwilligers van de Stichting hebben derhalve besloten dat ze beide maar een nieuwe publieksnaam moeten krijgen. Wie helpt ons een goede naam te verzinnen voor dit duo. Stuur dus een voorstel voor een passende naam in via info@breerdeerkes.com. Uit de inzendingen wordt een winnaar gekozen die wij op onze Open Dag op Zaterdag 15 juni 2019 bekendmaken. De winnaar krijgt een leuke attentie.


45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Helaas heeft ons oudste schaap 2 doden lammetjes gekregen. Het eerste lammetje is dood geboren en het 2e lammetje is door de veearts gehaald, maar bleek ook dood. De lammetjes zagen er op zich goed ui