Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

Verzin een naam voor onze Alpaca's!


De twee alpaca's die in het dierparkje staan doen het goed. Ze zijn al aardig gewend geraakt aan hun nieuwe leefomgeving. De witte alpaca heeft als registernaam FJ Forrest. Van de bruine alpaca kennen we zijn registernaam niet. De vrijwilligers van de Stichting hebben derhalve besloten dat ze beide maar een nieuwe publieksnaam moeten krijgen. Wie helpt ons een goede naam te verzinnen voor dit duo. Stuur dus een voorstel voor een passende naam in via info@breerdeerkes.com. Uit de inzendingen wordt een winnaar gekozen die wij op onze Open Dag op Zaterdag 15 juni 2019 bekendmaken. De winnaar krijgt een leuke attentie.


36 keer bekeken0 reacties
OVER ONS

Stichting Breerdeerkes werd op 23 Maart 2001 opgericht en heeft als doel het beheren en verzorgen van de dieren in het Breerpark te Maasbracht. De Stichting tracht dit doel te bereiken door het inzetten van vrijwilligers bij de verzorging van dieren, het dagelijkse onderhoud van de opstallen en het houden van toezicht op een veilige leefomgeving van de dieren.

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres:

Ankerstraat 1

(Naast Basisschool 't Breerke")

6051 GG Maasbracht

 

Secretariaat:

Tergouwen 21

6051 JE Maasbracht (L)

Nederland

tel: +31 (0) 6-38125141

email: info@breerdeerkes.com

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF
  • Facebook Social Icon
  • Flickr Social Icon

© 2019 by Breerdeerkes. created with Wix.com