top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBestuur Breerdeerkes

Pas op voor plastic bij voeren dieren!


Regelmatig wordt er voer voor de dieren tegen het hekwerk geplaatst. Dit is goedbedoeld, echter levert het een groot probleem op voor de dieren in het park. Op bijgaande foto zie je wat hiermee gebeurt. De geiten weten dat er iets lekkers in de vuilniszak te vinden is en proberen de zak naar binnen te trekken met alle gevolgen van dien. Een deel van het plastic wordt opgegeten. Dit kan op termijn fataal zijn voor deze dieren. Als men plastic tegen het hek ziet staan, graag meehelpen om dit te verwijderen en het voer bij de ingangspoort zetten, zodat de dieren er niet bij kunnen. Bij het voeren uit plastic zakken, het voer uit de zak halen en dit aan de dieren geven en niet vanuit de zak het park in proberen te slingeren. Je loopt dan het risico dat de plastic zak per ongeluk in het park terecht meekomt.


64 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page