Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

Pas op voor plastic bij voeren dieren!


Regelmatig wordt er voer voor de dieren tegen het hekwerk geplaatst. Dit is goedbedoeld, echter levert het een groot probleem op voor de dieren in het park. Op bijgaande foto zie je wat hiermee gebeurt. De geiten weten dat er iets lekkers in de vuilniszak te vinden is en proberen de zak naar binnen te trekken met alle gevolgen van dien. Een deel van het plastic wordt opgegeten. Dit kan op termijn fataal zijn voor deze dieren. Als men plastic tegen het hek ziet staan, graag meehelpen om dit te verwijderen en het voer bij de ingangspoort zetten, zodat de dieren er niet bij kunnen. Bij het voeren uit plastic zakken, het voer uit de zak halen en dit aan de dieren geven en niet vanuit de zak het park in proberen te slingeren. Je loopt dan het risico dat de plastic zak per ongeluk in het park terecht meekomt.


49 keer bekeken0 reacties
OVER ONS

Stichting Breerdeerkes werd op 23 Maart 2001 opgericht en heeft als doel het beheren en verzorgen van de dieren in het Breerpark te Maasbracht. De Stichting tracht dit doel te bereiken door het inzetten van vrijwilligers bij de verzorging van dieren, het dagelijkse onderhoud van de opstallen en het houden van toezicht op een veilige leefomgeving van de dieren.

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres:

Ankerstraat 1

(Naast Basisschool 't Breerke")

6051 GG Maasbracht

 

Secretariaat:

Tergouwen 21

6051 JE Maasbracht (L)

Nederland

tel: +31 (0) 6-38125141

email: info@breerdeerkes.com

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF
  • Facebook Social Icon
  • Flickr Social Icon

© 2019 by Breerdeerkes. created with Wix.com