Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

Aanwezig bij Open Dag BS 't Breerke


Een afvaardiging van onze activiteitencommissie, bijgestaan door stagiaires van het Connect College te Echt, waren op zondag 17 maart 2019 aanwezig op de Open Dag van Basischool 't Breerke. De basisschool en het dierparkje zijn goede buren en ondersteunen elkaar waar mogelijk bij enkele activiteiten. De Stichting kon daar ook voor de eerste keer haar nieuwe banner laten zien, waardoor we op evenementen meer herkenbaar zijn. De aanwezige cavia's werden flink geknuffeld door de aspirant leerlingen van de basisschool.


21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Helaas heeft ons oudste schaap 2 doden lammetjes gekregen. Het eerste lammetje is dood geboren en het 2e lammetje is door de veearts gehaald, maar bleek ook dood. De lammetjes zagen er op zich goed ui