Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

Aanwezig bij Open Dag BS 't Breerke


Een afvaardiging van onze activiteitencommissie, bijgestaan door stagiaires van het Connect College te Echt, waren op zondag 17 maart 2019 aanwezig op de Open Dag van Basischool 't Breerke. De basisschool en het dierparkje zijn goede buren en ondersteunen elkaar waar mogelijk bij enkele activiteiten. De Stichting kon daar ook voor de eerste keer haar nieuwe banner laten zien, waardoor we op evenementen meer herkenbaar zijn. De aanwezige cavia's werden flink geknuffeld door de aspirant leerlingen van de basisschool.


19 keer bekeken0 reacties
OVER ONS

Stichting Breerdeerkes werd op 23 Maart 2001 opgericht en heeft als doel het beheren en verzorgen van de dieren in het Breerpark te Maasbracht. De Stichting tracht dit doel te bereiken door het inzetten van vrijwilligers bij de verzorging van dieren, het dagelijkse onderhoud van de opstallen en het houden van toezicht op een veilige leefomgeving van de dieren.

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres:

Ankerstraat 1

(Naast Basisschool 't Breerke")

6051 GG Maasbracht

 

Secretariaat:

Tergouwen 21

6051 JE Maasbracht (L)

Nederland

tel: +31 (0) 6-38125141

email: info@breerdeerkes.com

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF
  • Facebook Social Icon
  • Flickr Social Icon

© 2019 by Breerdeerkes. created with Wix.com