top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBestuur Breerdeerkes

Weer hielp mee bij NLDoetdag


Af en toe moet je een beetje geluk hebben. De weersberichten voor zaterdag 16 maart 2019 waren niet florissant. De dag begon met regen, echter vanaf het startsein van NLDoetdag in het Breerpark bleef het de verdere dag werkbaar droog weer.

Gelukkig maar, want er waren voor die dag 13 karweien gepland, waaronder de nodige schoonmaakactiviteiten, het vervangen van de bak onder de voederruif, het vervangen van de vloerbedekking in het vrijwilligersverblijf, de wandafwerking in het geitenverblijf en de vernieuwing van elektriciteitsaansluiting en leidingsystemen van de waterpomp.

Slechts 1 karwei kregen we niet af, dat was het maken van entertainment voor de cavia’s. Voorlopig hebben we een schuilkanaal en kaarttafel voor hen in de ren gezet.

Hartelijk dank aan de vrijwilligers die meededen aan NLDoetdag. De ontvangen vlaai van de Gemeente Maasgouw ging er goed in bij de vrijwilligers, waarvoor onze dank. De foto's staan in ons fotoarchief op de website of kunnen via volgende link bekeken worden:

https://flic.kr/s/aHsmBH7oU4


26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page