Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

Weer hielp mee bij NLDoetdag


Af en toe moet je een beetje geluk hebben. De weersberichten voor zaterdag 16 maart 2019 waren niet florissant. De dag begon met regen, echter vanaf het startsein van NLDoetdag in het Breerpark bleef het de verdere dag werkbaar droog weer.

Gelukkig maar, want er waren voor die dag 13 karweien gepland, waaronder de nodige schoonmaakactiviteiten, het vervangen van de bak onder de voederruif, het vervangen van de vloerbedekking in het vrijwilligersverblijf, de wandafwerking in het geitenverblijf en de vernieuwing van elektriciteitsaansluiting en leidingsystemen van de waterpomp.

Slechts 1 karwei kregen we niet af, dat was het maken van entertainment voor de cavia’s. Voorlopig hebben we een schuilkanaal en kaarttafel voor hen in de ren gezet.

Hartelijk dank aan de vrijwilligers die meededen aan NLDoetdag. De ontvangen vlaai van de Gemeente Maasgouw ging er goed in bij de vrijwilligers, waarvoor onze dank. De foto's staan in ons fotoarchief op de website of kunnen via volgende link bekeken worden:

https://flic.kr/s/aHsmBH7oU4


22 keer bekeken0 reacties
OVER ONS

Stichting Breerdeerkes werd op 23 Maart 2001 opgericht en heeft als doel het beheren en verzorgen van de dieren in het Breerpark te Maasbracht. De Stichting tracht dit doel te bereiken door het inzetten van vrijwilligers bij de verzorging van dieren, het dagelijkse onderhoud van de opstallen en het houden van toezicht op een veilige leefomgeving van de dieren.

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres:

Ankerstraat 1

(Naast Basisschool 't Breerke")

6051 GG Maasbracht

 

Secretariaat:

Tergouwen 21

6051 JE Maasbracht (L)

Nederland

tel: +31 (0) 6-38125141

email: info@breerdeerkes.com

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF
  • Facebook Social Icon
  • Flickr Social Icon

© 2019 by Breerdeerkes. created with Wix.com