Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

Eerste lammetjes in Breerpark geboren


Zondagochtend 3 maart 2019 zijn de eerste lammetjes in het Breerpark geboren. Het witte schaap heeft 2 gezonde zwarte lammetjes voortgebracht. Beiden staan nog wat wankel op de pootjes maar hebben al bij de moeder gedronken. Het is weer de start van een nieuw seizoen, hopelijk met vele leuke lammetjes en geitjes.


34 keer bekeken0 reacties
OVER ONS

Stichting Breerdeerkes werd op 23 Maart 2001 opgericht en heeft als doel het beheren en verzorgen van de dieren in het Breerpark te Maasbracht. De Stichting tracht dit doel te bereiken door het inzetten van vrijwilligers bij de verzorging van dieren, het dagelijkse onderhoud van de opstallen en het houden van toezicht op een veilige leefomgeving van de dieren.

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres:

Ankerstraat 1

(Naast Basisschool 't Breerke")

6051 GG Maasbracht

 

Secretariaat:

Tergouwen 21

6051 JE Maasbracht (L)

Nederland

tel: +31 (0) 6-38125141

email: info@breerdeerkes.com

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF
  • Facebook Social Icon
  • Flickr Social Icon

© 2019 by Breerdeerkes. created with Wix.com