Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

Nieuw maatje voor bruine Alpaca


Zaterdagochtend 9 februari 2019 meldde zich een nieuwe parkbewoner bij de poort van het dierparkje. Dit was niet vrijwillig. Het 7 maanden oude witte alpaca hengstje met de mooie naam FJ Forrest, wilde het dierparkje in eerste instantie niet in, totdat hij zijn bruine soortgenoot zag en ineens een stuk enthousiaster werd. Hopelijk vindt hij snel zijn plekje in het park tussen zijn soortgenoot en de andere dieren. Hij zal nog even moeten wennen. Forrest neemt de plaats in van de oudere witte hengst Jimmy, die terug is bij de vorige eigenaar. Jimmy kon weliswaar goed opschieten met de overige dieren, echter kon hij minder goed overweg met onze verzorgers.


47 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Helaas heeft ons oudste schaap 2 doden lammetjes gekregen. Het eerste lammetje is dood geboren en het 2e lammetje is door de veearts gehaald, maar bleek ook dood. De lammetjes zagen er op zich goed ui