Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

Nieuw maatje voor bruine Alpaca


Zaterdagochtend 9 februari 2019 meldde zich een nieuwe parkbewoner bij de poort van het dierparkje. Dit was niet vrijwillig. Het 7 maanden oude witte alpaca hengstje met de mooie naam FJ Forrest, wilde het dierparkje in eerste instantie niet in, totdat hij zijn bruine soortgenoot zag en ineens een stuk enthousiaster werd. Hopelijk vindt hij snel zijn plekje in het park tussen zijn soortgenoot en de andere dieren. Hij zal nog even moeten wennen. Forrest neemt de plaats in van de oudere witte hengst Jimmy, die terug is bij de vorige eigenaar. Jimmy kon weliswaar goed opschieten met de overige dieren, echter kon hij minder goed overweg met onze verzorgers.


46 keer bekeken0 reacties
OVER ONS

Stichting Breerdeerkes werd op 23 Maart 2001 opgericht en heeft als doel het beheren en verzorgen van de dieren in het Breerpark te Maasbracht. De Stichting tracht dit doel te bereiken door het inzetten van vrijwilligers bij de verzorging van dieren, het dagelijkse onderhoud van de opstallen en het houden van toezicht op een veilige leefomgeving van de dieren.

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres:

Ankerstraat 1

(Naast Basisschool 't Breerke")

6051 GG Maasbracht

 

Secretariaat:

Tergouwen 21

6051 JE Maasbracht (L)

Nederland

tel: +31 (0) 6-38125141

email: info@breerdeerkes.com

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF
  • Facebook Social Icon
  • Flickr Social Icon

© 2019 by Breerdeerkes. created with Wix.com