Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

NLDoet Breerpark deels in teken van Alpaca's


Even voorstellen. Dit zijn de twee nieuwe bewoners van het dierparkje in het Breerpark. Het zijn twee jeugdig volwassen Alpaca hengsten. Het komende weekeinde worden zij verwelkomd door een aantal vrijwilligers. Het dierenverblijf in het midden van de wei is aangepast vanbinnen, zodat zij voorlopig onderdak hebben. Het is nog de bedoeling dat we aan dit verblijf een kleine overkapping bouwen. Dit is een van de karweien, die wij nog dit voorjaar willen uitvoeren. Er staan weer een flink aantal karweien op de lijst.

Dit brengt ons gelijk op het volgende onderwerp:

Al enige jaren doet onze Stichting mee met het NLDoet initiatief van het Oranjefonds. Wij hebben al een aantal aanmeldingen binnen, maar zoeken nog naar 5-6 handige vrijwilligers uit Maasgouw of omgeving om mee te helpen op zaterdag 16 maart 2018 van 09:00 – 16:00 uur. Wie vindt het leuk om met een aantal dorpsgenoten te werken aan een paar verbeteringen in het dierparkje in het Breerpark?

Ook vorig jaar hebben we op deze wijze weer met succes een aantal klussen kunnen afronden, die voor de dagdagelijkse verzorgers te omvangrijk waren om alleen uit te voeren. Door hier een paar man meer op te zetten, kunnen we dit weer voor hen realiseren.

Aanmelden kan tot uiterlijk 7 maart 2018.

Help mee, maak er een gezellige dag van en geef je op via de website van www.nldoet.nl. Het mag ook via de website van www.breerdeerkes.com. In dat geval melden wij u aan. De koffie, lunch en thee wordt door ons verzorgd.

We hopen dat we er goed weer bij krijgen.


40 keer bekeken0 reacties
OVER ONS

Stichting Breerdeerkes werd op 23 Maart 2001 opgericht en heeft als doel het beheren en verzorgen van de dieren in het Breerpark te Maasbracht. De Stichting tracht dit doel te bereiken door het inzetten van vrijwilligers bij de verzorging van dieren, het dagelijkse onderhoud van de opstallen en het houden van toezicht op een veilige leefomgeving van de dieren.

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres:

Ankerstraat 1

(Naast Basisschool 't Breerke")

6051 GG Maasbracht

 

Secretariaat:

Tergouwen 21

6051 JE Maasbracht (L)

Nederland

tel: +31 (0) 6-38125141

email: info@breerdeerkes.com

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF
  • Facebook Social Icon
  • Flickr Social Icon

© 2019 by Breerdeerkes. created with Wix.com