top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBestuur Breerdeerkes

NLDoet Breerpark deels in teken van Alpaca's


Even voorstellen. Dit zijn de twee nieuwe bewoners van het dierparkje in het Breerpark. Het zijn twee jeugdig volwassen Alpaca hengsten. Het komende weekeinde worden zij verwelkomd door een aantal vrijwilligers. Het dierenverblijf in het midden van de wei is aangepast vanbinnen, zodat zij voorlopig onderdak hebben. Het is nog de bedoeling dat we aan dit verblijf een kleine overkapping bouwen. Dit is een van de karweien, die wij nog dit voorjaar willen uitvoeren. Er staan weer een flink aantal karweien op de lijst.

Dit brengt ons gelijk op het volgende onderwerp:

Al enige jaren doet onze Stichting mee met het NLDoet initiatief van het Oranjefonds. Wij hebben al een aantal aanmeldingen binnen, maar zoeken nog naar 5-6 handige vrijwilligers uit Maasgouw of omgeving om mee te helpen op zaterdag 16 maart 2018 van 09:00 – 16:00 uur. Wie vindt het leuk om met een aantal dorpsgenoten te werken aan een paar verbeteringen in het dierparkje in het Breerpark?

Ook vorig jaar hebben we op deze wijze weer met succes een aantal klussen kunnen afronden, die voor de dagdagelijkse verzorgers te omvangrijk waren om alleen uit te voeren. Door hier een paar man meer op te zetten, kunnen we dit weer voor hen realiseren.

Aanmelden kan tot uiterlijk 7 maart 2018.

Help mee, maak er een gezellige dag van en geef je op via de website van www.nldoet.nl. Het mag ook via de website van www.breerdeerkes.com. In dat geval melden wij u aan. De koffie, lunch en thee wordt door ons verzorgd.

We hopen dat we er goed weer bij krijgen.


41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page