top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBestuur Breerdeerkes

Prettige feestdagen en een goed uiteinde!


Het jaar 2018 is al bijna weer voorbij. Stichting Breerdeerkes kijkt terug op een positief verlopen jaar. Er waren weer de gebruikelijke activiteiten, zoals o.a. NLDoetdag, de jaarlijkse opendag en een openstelling tijdens dierendag. Er werd dit jaar een nieuw cavia-onderkomen in het dierparkje geplaatst.

Onze activiteiten zijn niet mogelijk zonder de inzet van onze vrijwilligers en ondersteuning van anderen. Het bestuur van Stichting Breerdeerkes bedankt dan ook graag de Gemeente Maasgouw, ondernemers en particulieren die het park in 2018 weer een goed hart hebben toegedragen in de vorm van voer, donaties, materiële giften of diensten. Deze ondersteuning is voor ons mede de ruggengraat van ons bestaan. Wij wensen hen, de inwoners van Maasgouw en overige belangstellenden, prettige feestdagen en een goed nieuwjaar toe. Volgend jaar staan onze vrijwilligers weer paraat om het parkje in goede staat te houden. Er zullen weer een aantal onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd worden. Er zijn ook plannen om 2 Alpaca’s in het park te plaatsen.

Het zou ook fijn zijn als wij volgend jaar 2-3 vrijwilligers mogen begroeten, die mee willen draaien in de activiteiten commissie van onze Stichting. De bezetting van dit team, heeft uitbreiding nodig om bij evenementen een handje mee te helpen. Over het gehele jaar gezien betreft dit slechts een kleine inspanning.


27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page