Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

Nieuwe boom aangeplant in dierparkje


In het begin van dit jaar liep de grote boom bij de vijver ter hoogte van de bijenstal en volière bij een storm dusdanige schade op, dat deze preventief omgezaagd moest worden. Onlangs is door de Gemeente Maasgouw weer een plaatsvervanger teruggeplaatst op de zelfde locatie. We hopen dat deze boom in de toekomst weer voor een fijne schaduw plek gaat zorgen voor de dieren.


14 keer bekeken0 reacties
OVER ONS

Stichting Breerdeerkes werd op 23 Maart 2001 opgericht en heeft als doel het beheren en verzorgen van de dieren in het Breerpark te Maasbracht. De Stichting tracht dit doel te bereiken door het inzetten van vrijwilligers bij de verzorging van dieren, het dagelijkse onderhoud van de opstallen en het houden van toezicht op een veilige leefomgeving van de dieren.

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres:

Ankerstraat 1

(Naast Basisschool 't Breerke")

6051 GG Maasbracht

 

Secretariaat:

Tergouwen 21

6051 JE Maasbracht (L)

Nederland

tel: +31 (0) 6-38125141

email: info@breerdeerkes.com

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF
  • Facebook Social Icon
  • Flickr Social Icon

© 2019 by Breerdeerkes. created with Wix.com