Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

Cavia's op zoek naar vertier


(bron foto: limburg1)

Dit jaar kregen de cavia's een nieuw onderkomen, een veilige cavia-ren, die aan alle kanten omsloten is om zo indringers van buiten weg te houden bij deze vriendelijke diertjes. Weliswaar zitten ze nu veilig in deze kooi, maar af en toe hebben ze heimwee naar hun oude veldje met gangen en verstopplekjes. Ze vervelen zich een beetje. Het onderkomen van de cavia's is ook nog niet af. Er hoort nog cavia-entertainment in thuis, zodat de cavia's weer iets te doen hebben. Indien er mensen zijn die nog ergens op zolder of in de schuur cavia speeltuig hebben staan en dit niet meer gebruiken, laat ons dit weten, misschien is dit wel leuk en bruikbaar voor de Breerpark cavia's.


11 keer bekeken0 reacties
OVER ONS

Stichting Breerdeerkes werd op 23 Maart 2001 opgericht en heeft als doel het beheren en verzorgen van de dieren in het Breerpark te Maasbracht. De Stichting tracht dit doel te bereiken door het inzetten van vrijwilligers bij de verzorging van dieren, het dagelijkse onderhoud van de opstallen en het houden van toezicht op een veilige leefomgeving van de dieren.

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres:

Ankerstraat 1

(Naast Basisschool 't Breerke")

6051 GG Maasbracht

 

Secretariaat:

Tergouwen 21

6051 JE Maasbracht (L)

Nederland

tel: +31 (0) 6-38125141

email: info@breerdeerkes.com

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF
  • Facebook Social Icon
  • Flickr Social Icon

© 2019 by Breerdeerkes. created with Wix.com