top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBestuur Breerdeerkes

Cavia's op zoek naar vertier


(bron foto: limburg1)

Dit jaar kregen de cavia's een nieuw onderkomen, een veilige cavia-ren, die aan alle kanten omsloten is om zo indringers van buiten weg te houden bij deze vriendelijke diertjes. Weliswaar zitten ze nu veilig in deze kooi, maar af en toe hebben ze heimwee naar hun oude veldje met gangen en verstopplekjes. Ze vervelen zich een beetje. Het onderkomen van de cavia's is ook nog niet af. Er hoort nog cavia-entertainment in thuis, zodat de cavia's weer iets te doen hebben. Indien er mensen zijn die nog ergens op zolder of in de schuur cavia speeltuig hebben staan en dit niet meer gebruiken, laat ons dit weten, misschien is dit wel leuk en bruikbaar voor de Breerpark cavia's.


14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page