Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

Stichting Breerdeerkes aanwezig bij opening Gemeentehuis Maasgouw


Op Zaterdag 27 oktober vond de opening plaats van het vernieuwde gemeentehuis van Maasgouw. Ter gelegenheid hiervan werd vooraf een groepsfoto gemaakt van Verenigingen, Clubs en Stichtingen, die voor deze foto twee afgevaardigden stuurden met een typische outfit of ander kenmerk van hun organisatie. Stichting Breerdeerkes was ook aanwezig en werd vertegenwoordigd door twee van onze bestuursleden Steven Meuris en Jos Hendriks. Beiden waren gekleed in het groene shirt van de Stichting en vergezeld van onze Stichtingsmascotte, de "Sponsor" haan. Als je goed kijkt zie je hen in het gedeelte rechtsonder van de foto. Gefeliciteerd Gemeente Maasgouw met dit mooie vernieuwde pand!


18 keer bekeken0 reacties
OVER ONS

Stichting Breerdeerkes werd op 23 Maart 2001 opgericht en heeft als doel het beheren en verzorgen van de dieren in het Breerpark te Maasbracht. De Stichting tracht dit doel te bereiken door het inzetten van vrijwilligers bij de verzorging van dieren, het dagelijkse onderhoud van de opstallen en het houden van toezicht op een veilige leefomgeving van de dieren.

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres:

Ankerstraat 1

(Naast Basisschool 't Breerke")

6051 GG Maasbracht

 

Secretariaat:

Tergouwen 21

6051 JE Maasbracht (L)

Nederland

tel: +31 (0) 6-38125141

email: info@breerdeerkes.com

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF
  • Facebook Social Icon
  • Flickr Social Icon

© 2019 by Breerdeerkes. created with Wix.com