top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBestuur Breerdeerkes

Stichting Breerdeerkes aanwezig bij opening Gemeentehuis Maasgouw


Op Zaterdag 27 oktober vond de opening plaats van het vernieuwde gemeentehuis van Maasgouw. Ter gelegenheid hiervan werd vooraf een groepsfoto gemaakt van Verenigingen, Clubs en Stichtingen, die voor deze foto twee afgevaardigden stuurden met een typische outfit of ander kenmerk van hun organisatie. Stichting Breerdeerkes was ook aanwezig en werd vertegenwoordigd door twee van onze bestuursleden Steven Meuris en Jos Hendriks. Beiden waren gekleed in het groene shirt van de Stichting en vergezeld van onze Stichtingsmascotte, de "Sponsor" haan. Als je goed kijkt zie je hen in het gedeelte rechtsonder van de foto. Gefeliciteerd Gemeente Maasgouw met dit mooie vernieuwde pand!


24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page