top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBestuur Breerdeerkes

Gezellige Werelddierendagviering


Zaterdag 6 oktober 2018 was het Dierparkje in het Breerpark geopend voor bezoekers. Dit doe de vrijwilligers van de Stichting jaarlijks om aandacht te besteden aan Werelddierendag en bezoekers de mogelijkheid te geven in contact te komen met dieren.

Het was ook dit keer een gezellige werelddierendagviering. Dankzij het mooie weer was het een heerlijke dag om het dierenparkje te bezoeken. De hele morgen was er continue aanloop van mensen, vooral met jonge kinderen. Ze konden de dieren aaien, eten geven en bekijken op korte afstand. Na het bezoek was er ook nog wat lekkers te eten en te drinken. Al met al weer een geslaagde aktiviteit.

Er zijn een aantal foto's gemaakt van deze ochtend. Deze zijn te bekijken via ons fotoarchief.


19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page