Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

In 2019 uitbreiding dierenbestand Breerpark met Alpacas?


Het bestuur van Stichting Breerdeerkes heeft het voornemen in 2019 twee Alpaca's te plaatsen in het dierparkje. Alpaca's zijn van oorsprong Zuid-Amerikaans en maakt deel uit van de familie van de kameelachtigen. Ze zijn kleiner dan lama's en staan bekend als aaibare en vriendelijke dieren. Op de foto staat een leuk stelletje als voorbeeld. Zo zou dit achter het hek in het Breerpark er uit kunnen zien. Dat is toch hartstikke leuk voor de parkbezoekers. Financieel zijn we er nog niet helemaal uit. We zoeken nog hulp sponsors om deze dieren aan te kunnen schaffen.


17 keer bekeken0 reacties
OVER ONS

Stichting Breerdeerkes werd op 23 Maart 2001 opgericht en heeft als doel het beheren en verzorgen van de dieren in het Breerpark te Maasbracht. De Stichting tracht dit doel te bereiken door het inzetten van vrijwilligers bij de verzorging van dieren, het dagelijkse onderhoud van de opstallen en het houden van toezicht op een veilige leefomgeving van de dieren.

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres:

Ankerstraat 1

(Naast Basisschool 't Breerke")

6051 GG Maasbracht

 

Secretariaat:

Tergouwen 21

6051 JE Maasbracht (L)

Nederland

tel: +31 (0) 6-38125141

email: info@breerdeerkes.com

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF
  • Facebook Social Icon
  • Flickr Social Icon

© 2019 by Breerdeerkes. created with Wix.com