Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

Breerpark honing met nieuw etiket


De bijen in het breerpark doen het goed. De imkers hebben dit jaar een redelijk opbrengst aan honing kunnen potten. Op de foto ziet u 2 formaten van potjes met het nieuwe Breerhoning etiket. De honing is echter nog niet in een dusdanige oplage dat deze publiekelijk verkocht worden. Misschien kunnen in de toekomst een aantal potjes verkocht worden op speciale Breerpark evenementen, zoals de Open Dag en Werelddierendag.


22 keer bekeken0 reacties
OVER ONS

Stichting Breerdeerkes werd op 23 Maart 2001 opgericht en heeft als doel het beheren en verzorgen van de dieren in het Breerpark te Maasbracht. De Stichting tracht dit doel te bereiken door het inzetten van vrijwilligers bij de verzorging van dieren, het dagelijkse onderhoud van de opstallen en het houden van toezicht op een veilige leefomgeving van de dieren.

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres:

Ankerstraat 1

(Naast Basisschool 't Breerke")

6051 GG Maasbracht

 

Secretariaat:

Tergouwen 21

6051 JE Maasbracht (L)

Nederland

tel: +31 (0) 6-38125141

email: info@breerdeerkes.com

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF
  • Facebook Social Icon
  • Flickr Social Icon

© 2019 by Breerdeerkes. created with Wix.com