Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

Kindervakantiewerk op bezoek bij de Breerdeerkes


Stichting Kindervakantiewerk was deze week te gast in het dierparkje van het Breerpark. De kinderen werden in groepjes verdeeld en mochten per groepje de dieren in het parkje bezoeken. Ze kregen allemaal een bekertje met voer mee om de dieren te voeren. Nu daar hadden de dieren wel oren naar. Geiten, schapen en vogels stonden in de rij om van het lekkere voer mee te eten. De meeste kinderen waren heel dapper en vonden het leuk om door de dieren omringd te zijn. Een enkeling had een steuntje in de rug nodig, maar durfden uiteindelijk ook de dieren te aaien en te voeren. Na afloop even de handen wassen en weer terug naar de spellen. De vrijwilligers hadden de indruk dat het bezoek een succes is geweest.

Foto's zijn via het fotoarchief in te zien.


9 keer bekeken0 reacties
OVER ONS

Stichting Breerdeerkes werd op 23 Maart 2001 opgericht en heeft als doel het beheren en verzorgen van de dieren in het Breerpark te Maasbracht. De Stichting tracht dit doel te bereiken door het inzetten van vrijwilligers bij de verzorging van dieren, het dagelijkse onderhoud van de opstallen en het houden van toezicht op een veilige leefomgeving van de dieren.

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres:

Ankerstraat 1

(Naast Basisschool 't Breerke")

6051 GG Maasbracht

 

Secretariaat:

Tergouwen 21

6051 JE Maasbracht (L)

Nederland

tel: +31 (0) 6-38125141

email: info@breerdeerkes.com

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF
  • Facebook Social Icon
  • Flickr Social Icon

© 2019 by Breerdeerkes. created with Wix.com