top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBestuur Breerdeerkes

Kindervakantiewerk op bezoek bij de Breerdeerkes


Stichting Kindervakantiewerk was deze week te gast in het dierparkje van het Breerpark. De kinderen werden in groepjes verdeeld en mochten per groepje de dieren in het parkje bezoeken. Ze kregen allemaal een bekertje met voer mee om de dieren te voeren. Nu daar hadden de dieren wel oren naar. Geiten, schapen en vogels stonden in de rij om van het lekkere voer mee te eten. De meeste kinderen waren heel dapper en vonden het leuk om door de dieren omringd te zijn. Een enkeling had een steuntje in de rug nodig, maar durfden uiteindelijk ook de dieren te aaien en te voeren. Na afloop even de handen wassen en weer terug naar de spellen. De vrijwilligers hadden de indruk dat het bezoek een succes is geweest.

Foto's zijn via het fotoarchief in te zien.


17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page