Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

Ruime belangstelling voor Open Dag Breerdeerkes


Op zaterdag 2 juni 2018 hield de Stichting Open Dag van het dierparkje in het Breerpark. In tegenstelling tot het begin van die week, werkte het weer goed mee en bleef het droog. De open dag heeft dan ook veel belangstelling gehad.

De sfeer in het park was goed. De kinderen kregen weer een aanbod aan diverse spellen en konden geschminkt worden, Ook de cavia’s waren weer aanwezig om geknuffeld te worden.

Moe van het spelen was er gelegenheid om een glaasje limonade en een broodje knakworst te eten.

De foto’s van deze Open Dag zijn al beschikbaar via de website van onze Stichting.

Zo’n Open Dag kan alleen tot stand komen door de inzet van vrijwilligers en met hulp die we van buitenaf hebben gekregen, zoals van leerlingen van het Connect College en kinderen van BS 't Breerke die mee hebben geholpen met het begeleiden van de spellen. Ja zonder vrijwilligers kunnen we niet. Ook de Stichting zoekt nog naar extra vrijwilligers voor de wekelijkse verzorging van de dieren en onze activiteiten commissie om het voortbestaan van de Stichting inclusief de organisatie van dit soort Open Dagen op langere termijn te kunnen waarborgen.


14 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
OVER ONS

Stichting Breerdeerkes werd op 23 Maart 2001 opgericht en heeft als doel het beheren en verzorgen van de dieren in het Breerpark te Maasbracht. De Stichting tracht dit doel te bereiken door het inzetten van vrijwilligers bij de verzorging van dieren, het dagelijkse onderhoud van de opstallen en het houden van toezicht op een veilige leefomgeving van de dieren.

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres:

Ankerstraat 1

(Naast Basisschool 't Breerke")

6051 GG Maasbracht

 

Secretariaat:

Tergouwen 21

6051 JE Maasbracht (L)

Nederland

tel: +31 (0) 6-38125141

email: info@breerdeerkes.com

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF
  • Facebook Social Icon
  • Flickr Social Icon

© 2019 by Breerdeerkes. created with Wix.com