Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

Jaarlijkse Open Dag Zaterdag 2 juni 2018


Zaterdag 2 juni 2018 is er weer onze jaarlijkse “Open Dag” van ons Dierenparkje in het Breerpark, Ankerstraat 1 in Maasbracht. Vanaf 10.30 uur – 13 uur zijn er allerlei leuke spelletjes voor kinderen en kun je je weer laten schminken. Voor iets lekkers en drinken wordt gezorgd.

Er is die dag informatie over onze Stichting en er is gelegenheid om de dieren van dichtbij te zien en sommige zelfs te aaien. Er zijn onder andere kleine geitjes, lammetjes en cavia’s.

Bewonder verder onze nieuwe cavia-ren, de prachtige volière en de mooie bijenschuur.

Dus, kom allemaal kijken en voor de kinderen: vooral meedoen! Dan wordt het weer net zo’n groot succes als de vorige keren.

PS.: We zijn nog steeds

op zoek naar enige vrijwilligers, vanaf 11 jaar, die ons op onze Open Dag komen helpen bij de spelletjes. Je kan je aanmelden via email info@breerdeerkes.com of bel 0475-465263. De kinderen die de spelletjes willen spelen zullen je heel dankbaar zijn."


31 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
OVER ONS

Stichting Breerdeerkes werd op 23 Maart 2001 opgericht en heeft als doel het beheren en verzorgen van de dieren in het Breerpark te Maasbracht. De Stichting tracht dit doel te bereiken door het inzetten van vrijwilligers bij de verzorging van dieren, het dagelijkse onderhoud van de opstallen en het houden van toezicht op een veilige leefomgeving van de dieren.

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres:

Ankerstraat 1

(Naast Basisschool 't Breerke")

6051 GG Maasbracht

 

Secretariaat:

Tergouwen 21

6051 JE Maasbracht (L)

Nederland

tel: +31 (0) 6-38125141

email: info@breerdeerkes.com

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF
  • Facebook Social Icon
  • Flickr Social Icon

© 2019 by Breerdeerkes. created with Wix.com