top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBestuur Breerdeerkes

Vrijwilligers gezocht voor Open Dag


Jaarlijks organiseert Stichting Breerdeerkes een Open Dag in het Breerpark. Kinderen kunnen bij deze gelegenheid in het dierparkje rondlopen om kennis te maken met de dieren. Er zijn dit jaar weer veel jonge geitjes en lammetjes. Ook kunt u de nieuwe cavia-ren bewonderen.

Om op deze Open Dag de spelletjes voor kinderen door te laten gaan hebben we hulp nodig. Momenteel hebben we daarvoor te weinig vrijwilligers.

We zijn daarom op zoek naar enige vrijwilligers, vanaf 11 jaar, die ons op onze Open Dag van Stichting Breerdeerkes van 2 juni tussen 10.30 uur en 13 uur in het Breerpark in Maasbracht komen helpen bij de spelletjes. Je kan je aanmelden via email info@breerdeerkes.com of bel 0475-465263. De kinderen die de spelletjes willen spelen zullen je heel dankbaar zijn."


14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page