Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

Vrijwilligers gezocht voor Open Dag


Jaarlijks organiseert Stichting Breerdeerkes een Open Dag in het Breerpark. Kinderen kunnen bij deze gelegenheid in het dierparkje rondlopen om kennis te maken met de dieren. Er zijn dit jaar weer veel jonge geitjes en lammetjes. Ook kunt u de nieuwe cavia-ren bewonderen.

Om op deze Open Dag de spelletjes voor kinderen door te laten gaan hebben we hulp nodig. Momenteel hebben we daarvoor te weinig vrijwilligers.

We zijn daarom op zoek naar enige vrijwilligers, vanaf 11 jaar, die ons op onze Open Dag van Stichting Breerdeerkes van 2 juni tussen 10.30 uur en 13 uur in het Breerpark in Maasbracht komen helpen bij de spelletjes. Je kan je aanmelden via email info@breerdeerkes.com of bel 0475-465263. De kinderen die de spelletjes willen spelen zullen je heel dankbaar zijn."


13 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
OVER ONS

Stichting Breerdeerkes werd op 23 Maart 2001 opgericht en heeft als doel het beheren en verzorgen van de dieren in het Breerpark te Maasbracht. De Stichting tracht dit doel te bereiken door het inzetten van vrijwilligers bij de verzorging van dieren, het dagelijkse onderhoud van de opstallen en het houden van toezicht op een veilige leefomgeving van de dieren.

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres:

Ankerstraat 1

(Naast Basisschool 't Breerke")

6051 GG Maasbracht

 

Secretariaat:

Tergouwen 21

6051 JE Maasbracht (L)

Nederland

tel: +31 (0) 6-38125141

email: info@breerdeerkes.com

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF
  • Facebook Social Icon
  • Flickr Social Icon

© 2019 by Breerdeerkes. created with Wix.com