Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

Cavia's vieren koningsfeest


De vlag kan in top voor de cavia's in het Breerpark. Op koningsdag werd de nieuwe ren geleverd en geïnstalleerd. Volgende week wordt de bodem bedekt met graszoden en kunnen de cavia's weer buiten spelen. De nachtkooi zal ook weer gefatsoeneerd worden. Van alle kanten zijn zij beschermd tegen roofvogels, ratten en andere kleine roofdieren die het voorzien hebben op een lekker hapje. Ook via de bodem kunnen zij niet naar binnen. Dat wordt feest voor de cavia's. de ren is van de zelfde bouwer als de volière. Het ziet er zo veel strakker uit


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Helaas heeft ons oudste schaap 2 doden lammetjes gekregen. Het eerste lammetje is dood geboren en het 2e lammetje is door de veearts gehaald, maar bleek ook dood. De lammetjes zagen er op zich goed ui