Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

Zacht weer zorgde voor geslaagde NLDoetdag


Het zachte en droge weer op zaterdag 10 maart 2018 zorgde voor een geslaagde NLDoetdag actie in het Breerpark. Een tiental vrijwilligers pakten een flink aantal karweien op, waaronder het vrijmaken van het terrein bij het caviaonderkomen om plaats te maken voor een nieuwe cavia-ren. Naast diverse verbeterpunten werden ook de hokken weer onderhanden genomen, zodat alles er weer fris uitziet. De werkzaamheden werden gadegeslagen door de dieren in het park. Maar liefst 7 jonge geitjes en 2 lammetjes liepen al rond in het park en deze moesten zo af en toe geknuffeld worden door de vrijwilligers en omstanders. De foto's van deze dag zijn te zien via ons fotoarchief.


15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Helaas heeft ons oudste schaap 2 doden lammetjes gekregen. Het eerste lammetje is dood geboren en het 2e lammetje is door de veearts gehaald, maar bleek ook dood. De lammetjes zagen er op zich goed ui