Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

Zacht weer zorgde voor geslaagde NLDoetdag


Het zachte en droge weer op zaterdag 10 maart 2018 zorgde voor een geslaagde NLDoetdag actie in het Breerpark. Een tiental vrijwilligers pakten een flink aantal karweien op, waaronder het vrijmaken van het terrein bij het caviaonderkomen om plaats te maken voor een nieuwe cavia-ren. Naast diverse verbeterpunten werden ook de hokken weer onderhanden genomen, zodat alles er weer fris uitziet. De werkzaamheden werden gadegeslagen door de dieren in het park. Maar liefst 7 jonge geitjes en 2 lammetjes liepen al rond in het park en deze moesten zo af en toe geknuffeld worden door de vrijwilligers en omstanders. De foto's van deze dag zijn te zien via ons fotoarchief.


14 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
OVER ONS

Stichting Breerdeerkes werd op 23 Maart 2001 opgericht en heeft als doel het beheren en verzorgen van de dieren in het Breerpark te Maasbracht. De Stichting tracht dit doel te bereiken door het inzetten van vrijwilligers bij de verzorging van dieren, het dagelijkse onderhoud van de opstallen en het houden van toezicht op een veilige leefomgeving van de dieren.

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres:

Ankerstraat 1

(Naast Basisschool 't Breerke")

6051 GG Maasbracht

 

Secretariaat:

Tergouwen 21

6051 JE Maasbracht (L)

Nederland

tel: +31 (0) 6-38125141

email: info@breerdeerkes.com

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF
  • Facebook Social Icon
  • Flickr Social Icon

© 2019 by Breerdeerkes. created with Wix.com