Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

Eerste lammetjes en geitjes in Breerpark geboren!


De kou en sneeuw net achter de rug en met zachter weer in het vooruitzicht, moeten 2 van de viervoeters in het Breerpark gedacht hebben dat dit een mooi moment is om hun kleintjes op aarde te zetten. Het witte schaap heeft twee lammetjes gekregen, een ooitje en een rammetje. De geit heeft maar liefst 3 kleintjes voortgebracht, 2 geitjes en 1 bokje. Moeders en kinderen maken het op dit moment goed. De kleintjes zijn goed ontvangen en worden door hen gezoogd en verzorgd.

#Lammetjes #Geitjes

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

De gemeente heeft inmiddels de paden in het Breerpark verbeterd. de huidige conditie is nu goed. Het aanbrengen van de slijtlaag wordt echter doorgeschoven naar volgend jaar. Door alle extreme prijsst