Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

Eerste lammetjes en geitjes in Breerpark geboren!


De kou en sneeuw net achter de rug en met zachter weer in het vooruitzicht, moeten 2 van de viervoeters in het Breerpark gedacht hebben dat dit een mooi moment is om hun kleintjes op aarde te zetten. Het witte schaap heeft twee lammetjes gekregen, een ooitje en een rammetje. De geit heeft maar liefst 3 kleintjes voortgebracht, 2 geitjes en 1 bokje. Moeders en kinderen maken het op dit moment goed. De kleintjes zijn goed ontvangen en worden door hen gezoogd en verzorgd.

#Lammetjes #Geitjes

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Helaas heeft ons oudste schaap 2 doden lammetjes gekregen. Het eerste lammetje is dood geboren en het 2e lammetje is door de veearts gehaald, maar bleek ook dood. De lammetjes zagen er op zich goed ui