Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

Eerste lammetjes en geitjes in Breerpark geboren!


De kou en sneeuw net achter de rug en met zachter weer in het vooruitzicht, moeten 2 van de viervoeters in het Breerpark gedacht hebben dat dit een mooi moment is om hun kleintjes op aarde te zetten. Het witte schaap heeft twee lammetjes gekregen, een ooitje en een rammetje. De geit heeft maar liefst 3 kleintjes voortgebracht, 2 geitjes en 1 bokje. Moeders en kinderen maken het op dit moment goed. De kleintjes zijn goed ontvangen en worden door hen gezoogd en verzorgd.

#Lammetjes #Geitjes

15 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
OVER ONS

Stichting Breerdeerkes werd op 23 Maart 2001 opgericht en heeft als doel het beheren en verzorgen van de dieren in het Breerpark te Maasbracht. De Stichting tracht dit doel te bereiken door het inzetten van vrijwilligers bij de verzorging van dieren, het dagelijkse onderhoud van de opstallen en het houden van toezicht op een veilige leefomgeving van de dieren.

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres:

Ankerstraat 1

(Naast Basisschool 't Breerke")

6051 GG Maasbracht

 

Secretariaat:

Tergouwen 21

6051 JE Maasbracht (L)

Nederland

tel: +31 (0) 6-38125141

email: info@breerdeerkes.com

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF
  • Facebook Social Icon
  • Flickr Social Icon

© 2019 by Breerdeerkes. created with Wix.com