Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

Grote boom bij vijver Breerpark geveld


De grote boom bij de vijver ter hoogte van de bijenstal en volière in het dierpakje heeft bij de januari storm dusdanige schade bij het wortelstelsel opgelopen, dat het niet langer verantwoord was om hem te laten staan. Bij een volgende storm zou het risico groot zijn dat de boom omvalt en in haar val de omliggende opstallen en hekwerk van het dierparkje zwaar beschadigen. De boom is derhalve preventief omgezaagd en zal op een later tijdstip vervangen worden door een andere boom. Heel jammer dat dit heeft moeten gebeuren, het was een fijne schaduw plek voor de dieren.


11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Helaas heeft ons oudste schaap 2 doden lammetjes gekregen. Het eerste lammetje is dood geboren en het 2e lammetje is door de veearts gehaald, maar bleek ook dood. De lammetjes zagen er op zich goed ui