Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

Grote boom bij vijver Breerpark geveld


De grote boom bij de vijver ter hoogte van de bijenstal en volière in het dierpakje heeft bij de januari storm dusdanige schade bij het wortelstelsel opgelopen, dat het niet langer verantwoord was om hem te laten staan. Bij een volgende storm zou het risico groot zijn dat de boom omvalt en in haar val de omliggende opstallen en hekwerk van het dierparkje zwaar beschadigen. De boom is derhalve preventief omgezaagd en zal op een later tijdstip vervangen worden door een andere boom. Heel jammer dat dit heeft moeten gebeuren, het was een fijne schaduw plek voor de dieren.


9 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
OVER ONS

Stichting Breerdeerkes werd op 23 Maart 2001 opgericht en heeft als doel het beheren en verzorgen van de dieren in het Breerpark te Maasbracht. De Stichting tracht dit doel te bereiken door het inzetten van vrijwilligers bij de verzorging van dieren, het dagelijkse onderhoud van de opstallen en het houden van toezicht op een veilige leefomgeving van de dieren.

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres:

Ankerstraat 1

(Naast Basisschool 't Breerke")

6051 GG Maasbracht

 

Secretariaat:

Tergouwen 21

6051 JE Maasbracht (L)

Nederland

tel: +31 (0) 6-38125141

email: info@breerdeerkes.com

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF
  • Facebook Social Icon
  • Flickr Social Icon

© 2019 by Breerdeerkes. created with Wix.com