Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

Breerdeerkes op zoek naar vrijwilligers NLDoet Dag 2018


Iedereen een gelukkig nieuwjaar toegewenst.

De vrijwilligers van Stichting Breerdeerkes zetten zich ook dit nieuwe jaar weer in voor het welzijn van de dieren in het dierparkje. Eenmaal per jaar zoeken wij naar extra hulp op NLDoetdag om een aantal karweien uit te voeren in het Breerpark. In 2018 organiseert het Oranjefonds haar jaarlijkse terugkerende NLDoet Dag om met meer mensen iets te kunnen betekenen voor vrijwilligersorganisaties.

Op zaterdag 10 maart 2018 organiseert Stichting Breerdeerkes ook haar NLDoetdag tussen 09:00 - 16:00 uur. We zoeken hiervoor nog wat extra vrijwilligers. Vindt u het leuk omhieraan mee te doen geeft u zich dan op via de website van nldoet.nl.


15 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
OVER ONS

Stichting Breerdeerkes werd op 23 Maart 2001 opgericht en heeft als doel het beheren en verzorgen van de dieren in het Breerpark te Maasbracht. De Stichting tracht dit doel te bereiken door het inzetten van vrijwilligers bij de verzorging van dieren, het dagelijkse onderhoud van de opstallen en het houden van toezicht op een veilige leefomgeving van de dieren.

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres:

Ankerstraat 1

(Naast Basisschool 't Breerke")

6051 GG Maasbracht

 

Secretariaat:

Tergouwen 21

6051 JE Maasbracht (L)

Nederland

tel: +31 (0) 6-38125141

email: info@breerdeerkes.com

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF
  • Facebook Social Icon
  • Flickr Social Icon

© 2019 by Breerdeerkes. created with Wix.com