top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBestuur Breerdeerkes

Breerdeerkes op zoek naar vrijwilligers NLDoet Dag 2018


Iedereen een gelukkig nieuwjaar toegewenst.

De vrijwilligers van Stichting Breerdeerkes zetten zich ook dit nieuwe jaar weer in voor het welzijn van de dieren in het dierparkje. Eenmaal per jaar zoeken wij naar extra hulp op NLDoetdag om een aantal karweien uit te voeren in het Breerpark. In 2018 organiseert het Oranjefonds haar jaarlijkse terugkerende NLDoet Dag om met meer mensen iets te kunnen betekenen voor vrijwilligersorganisaties.

Op zaterdag 10 maart 2018 organiseert Stichting Breerdeerkes ook haar NLDoetdag tussen 09:00 - 16:00 uur. We zoeken hiervoor nog wat extra vrijwilligers. Vindt u het leuk omhieraan mee te doen geeft u zich dan op via de website van nldoet.nl.


17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page