Zoeken
  • Bestuur Breerdeerkes

Alle belangstellenden dierparkje Prettige Feestdagen!


2017 is al bijna voorbij. Stichting Breerdeerkes kijkt terug op een rustig jaar. Dit jaar waren er minder projectactiviteiten of grotere onderhoudskarweien. Wel waren er weer de gebruikelijke activiteiten, zoals o.a. NLDoetdag, de jaarlijkse open dag en een openstelling tijdens dierendag.

Wij wensen alle belangstellenden prettige feestdagen en een goed nieuwjaar toe. Volgend jaar staan onze vrijwilligers weer paraat om het parkje in goede staat te houden. Er zullen weer een aantal onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd worden. De plannen voor het opknappen van de cavia-ren en behuizing, om de cavia’s een veiliger onderkomen te bieden, kunnen we hopelijk komend jaar gaan uitvoeren.


2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
OVER ONS

Stichting Breerdeerkes werd op 23 Maart 2001 opgericht en heeft als doel het beheren en verzorgen van de dieren in het Breerpark te Maasbracht. De Stichting tracht dit doel te bereiken door het inzetten van vrijwilligers bij de verzorging van dieren, het dagelijkse onderhoud van de opstallen en het houden van toezicht op een veilige leefomgeving van de dieren.

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres:

Ankerstraat 1

(Naast Basisschool 't Breerke")

6051 GG Maasbracht

 

Secretariaat:

Tergouwen 21

6051 JE Maasbracht (L)

Nederland

tel: +31 (0) 6-38125141

email: info@breerdeerkes.com

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF
  • Facebook Social Icon
  • Flickr Social Icon

© 2019 by Breerdeerkes. created with Wix.com