top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBestuur Breerdeerkes

Alle belangstellenden dierparkje Prettige Feestdagen!


2017 is al bijna voorbij. Stichting Breerdeerkes kijkt terug op een rustig jaar. Dit jaar waren er minder projectactiviteiten of grotere onderhoudskarweien. Wel waren er weer de gebruikelijke activiteiten, zoals o.a. NLDoetdag, de jaarlijkse open dag en een openstelling tijdens dierendag.

Wij wensen alle belangstellenden prettige feestdagen en een goed nieuwjaar toe. Volgend jaar staan onze vrijwilligers weer paraat om het parkje in goede staat te houden. Er zullen weer een aantal onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd worden. De plannen voor het opknappen van de cavia-ren en behuizing, om de cavia’s een veiliger onderkomen te bieden, kunnen we hopelijk komend jaar gaan uitvoeren.


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page