OVER ONS

Stichting Breerdeerkes werd op 23 Maart 2001 opgericht en heeft als doel het beheren en verzorgen van de dieren in het Breerpark te Maasbracht. De Stichting tracht dit doel te bereiken door het inzetten van vrijwilligers bij de verzorging van dieren, het dagelijkse onderhoud van de opstallen en het houden van toezicht op een veilige leefomgeving van de dieren.

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres:

Ankerstraat 1

(Naast Basisschool 't Breerke")

6051 GG Maasbracht

 

Secretariaat:

Tergouwen 21

6051 JE Maasbracht (L)

Nederland

tel: +31 (0) 6-38125141

email: info@breerdeerkes.com

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF
  • Facebook Social Icon
  • Flickr Social Icon

© 2019 by Breerdeerkes. created with Wix.com

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Fundament klein dierverblijf geplaatst

September 8, 2019

 Het kleine dierverblijf in het midden van de wei is ondertussen gesloopt en zal plaats maken voor een nieuw verblijf met overkapping voor de herten en alpaca's. Het fundament hiervoor is deze week geplaatst, Het hout voor het nieuwe dierenverblijf wordt in week 39 afgeleverd, zodat eind september met de opbouw begonnen kan worden. Dit verblijf kan hopelijk dan nog net voor het invallen van het slechtere weer in gebruik worden genomen.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags