OVER ONS

Stichting Breerdeerkes werd op 23 Maart 2001 opgericht en heeft als doel het beheren en verzorgen van de dieren in het Breerpark te Maasbracht. De Stichting tracht dit doel te bereiken door het inzetten van vrijwilligers bij de verzorging van dieren, het dagelijkse onderhoud van de opstallen en het houden van toezicht op een veilige leefomgeving van de dieren.

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres:

Ankerstraat 1

(Naast Basisschool 't Breerke")

6051 GG Maasbracht

 

Secretariaat:

Tergouwen 21

6051 JE Maasbracht (L)

Nederland

tel: +31 (0) 6-38125141

email: info@breerdeerkes.com

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF
  • Facebook Social Icon
  • Flickr Social Icon

© 2019 by Breerdeerkes. created with Wix.com

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Dierenvertier

October 14, 2018

 

 

Misschien hebben jullie de twee gastbewoners in het park al ontdekt. Een gevlekte ram en een  klein bokje. Overdag grazen zij rustig zij aan zij met de ooien en geiten. 's Avonds vindt het vertier plaats in het donker. Hopelijk kunnen wij volgend jaar weer voor nageslacht zorgen. We doen ons best.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags