OVER ONS

Stichting Breerdeerkes werd op 23 Maart 2001 opgericht en heeft als doel het beheren en verzorgen van de dieren in het Breerpark te Maasbracht. De Stichting tracht dit doel te bereiken door het inzetten van vrijwilligers bij de verzorging van dieren, het dagelijkse onderhoud van de opstallen en het houden van toezicht op een veilige leefomgeving van de dieren.

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres:

Ankerstraat 1

(Naast Basisschool 't Breerke")

6051 GG Maasbracht

 

Secretariaat:

Tergouwen 21

6051 JE Maasbracht (L)

Nederland

tel: +31 (0) 6-38125141

email: info@breerdeerkes.com

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF
  • Facebook Social Icon
  • Flickr Social Icon

© 2019 by Breerdeerkes. created with Wix.com

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Gezellige Werelddierendagviering

October 9, 2018

 

Zaterdag 6 oktober 2018 was het Dierparkje in het Breerpark geopend voor bezoekers. Dit doe de vrijwilligers van de Stichting jaarlijks om aandacht te besteden aan Werelddierendag en bezoekers de mogelijkheid te geven in contact te komen met dieren.

 

Het was ook dit keer een gezellige werelddierendagviering. Dankzij het mooie weer was het een heerlijke dag om het dierenparkje te bezoeken. De hele morgen was er continue aanloop van mensen, vooral met jonge kinderen. Ze konden de dieren aaien, eten geven en bekijken op korte afstand. Na het bezoek was er ook nog wat lekkers te eten en te drinken. Al met al weer een geslaagde aktiviteit.

 

Er zijn een aantal foto's gemaakt van deze ochtend. Deze zijn te bekijken via ons fotoarchief.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags