OVER ONS

Stichting Breerdeerkes werd op 23 Maart 2001 opgericht en heeft als doel het beheren en verzorgen van de dieren in het Breerpark te Maasbracht. De Stichting tracht dit doel te bereiken door het inzetten van vrijwilligers bij de verzorging van dieren, het dagelijkse onderhoud van de opstallen en het houden van toezicht op een veilige leefomgeving van de dieren.

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres:

Ankerstraat 1

(Naast Basisschool 't Breerke")

6051 GG Maasbracht

 

Secretariaat:

Tergouwen 21

6051 JE Maasbracht (L)

Nederland

tel: +31 (0) 6-38125141

email: info@breerdeerkes.com

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF
  • Facebook Social Icon
  • Flickr Social Icon

© 2019 by Breerdeerkes. created with Wix.com

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Cavia's vieren koningsfeest

April 27, 2018

 

De vlag kan in top voor de cavia's in het Breerpark. Op koningsdag werd de nieuwe ren geleverd en geïnstalleerd. Volgende week wordt de bodem bedekt met graszoden en kunnen de cavia's weer buiten spelen. De nachtkooi zal ook weer gefatsoeneerd worden. Van alle kanten zijn zij beschermd tegen roofvogels, ratten en andere kleine roofdieren die het voorzien hebben op een lekker hapje. Ook via de bodem kunnen zij niet naar binnen. Dat wordt feest voor de cavia's. de ren is van de zelfde bouwer als de volière. Het ziet er zo veel strakker uit

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags